NEA

Με στιλ από XC40 το νέο Volvo V40

Του χρόνου αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα γενιά V40 με την γκάμα των κινητήρων να ξεκινά από τα 1.500 κ.εκ. και δίχως diesel.

Το νέο V40 θα υιοθετεί το σχεδιαστικό μοτίβο του XC40 από το οποίο θα υπάρχουν διάφορα στοιχεία αναφοράς. Όπως η χαρακτηριστική διαμόρφωση της πίσω κολώνας αλλά και των πίσω φώτων που δημιουργούν ένα έντονο ίχνος τη νύχτα. Επίσης θα υπάρχουν σχεδιαστικές επιρροές από τα μεγαλύτερα μοντέλα και κυρίως από το νέο S60 που θα παρουσιαστεί τέλος του χρόνου, αλλά και από το νέο V60 (στις εικόνες βλέπετε μία αισθητική προσέγγιση).

To νέο V40 θα βασίζεται στο μεταβλητό πλαίσιο που χρησιμοποιείται και στο XC40. Θα επαναδομηθεί εξ αρχής για plug-in υβριδικά και για πλήρως ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης και ταυτόχρονα θα υιοθετεί και κάποια αισθητικά στοιχεία του SUV. Στην βάση της γκάμας θα υπάρχει ο turbo τρικύλινδρος 1.500άρης, θα δούμε υβριδική έκδοση του, μία ηλεκτρικά εκδοχή αργότερα, ενώ θεωρείται απίθανο να δούμε και κινητήρα πετρελαίου αφού η Volvo θα ακολουθεί το δόγμα του electrification.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!