NEA

Περισσότερα για το νέο Suzuki Jimny [vid]

Μετά από αρκετά καθυστέρηση το νέο Jimny αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο 2019 στην Ευρώπη και θα βασίζεται σε ένα υβρίδιο πλαίσιο τύπου σκάλας…

Το νέο Jimny θα διατηρήσει την off-road κληρονομία του και όπως και η προηγούμενη γενιά του, έτσι και η νέα θα έχει ένα εξελιγμένο πλαίσιο τύπου σκάλας. Οι κινητήρες αναμένεται να είναι ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός των 1.200 κ.εκ. και ο τρικύλινδρος turbo Boosterjet των 1.000 κ.εκ.

Πριν από καιρό είχαμε αναφερθεί στην εμφάνιση του νέου Jimny και μέσω ενός βίντεο στο youtube έρχονται να επιβεβαιώθούν οι πληροφορίες μας. Όπως μπορείτε να δείτε το Jimny διατηρεί την κλασική του εμφάνιση, με το γωνιώδες αμάξωμα, ενώ δείχνει να έχει μεγαλώσει αρκετά σε μέγεθος, παραμένοντας όμως και πάλι μικρό.

Εδώ πάντως απεικονίζεται η κλειστή του έκδοση, ενώ το πιο πιθανό είναι να υπάρχει και ανοιχτή, όπως συμβαίνει και με τον αειθαλή προκάτοχό του. Η πρεμιέρα του νέου Jimny αναμένεται να γίνει στην έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις αρχές 2019.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!