NEA

To νέο Peugeot 508 SW είναι από τα πιο όμορφα βάγκον

H γαλλική εταιρία παρουσίασε την δημοφιλέστερη και πιο πρακτική έκδοση του νέου 508 μιας και τα station wagon εξακολουθούν να σημειώνουν υψηλές πωλήσεις στην Ευρώπη.

Όπως είναι αναμενόμενο το 508 SW διαφοροποιείται από την λιμουζίνα 508, από τα μερικά επιπλέον εκατοστά (+3) με το μήκος να φτάνει συνολικά τα 4,78 μέτρα. Από την μεσαία κολόνα και πίσω το αμάξωμα συμπληρώνεται από έναν ελκυστικό πρόσθετο όγκο με το πορτμπαγκάζ να προσφέρει από 530 λίτρα φτάνοντας τα 1.780 όταν τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν γρήγορα και εύκολα χάρη στο Magic Flat, σύμφωνα με τη Peugeot.

Οι Γάλλοι στέκονται ιδιαίτερα στο σχήμα του πορτμπαγκάζ και στην πρακτικότητα που προσφέρει χάρη στο μεγάλο άνοιγμα φόρτωσης και το χαμηλό ύψος φόρτωσης. Φυσικά το νέο 508 SW ξεχωρίζει από το νέας γενιάς iCockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών που υποστηρίζει πλήρη συνδεσιμότητα μέσω του infotainment.

Οι κινητήρες προέρχονται από το σεντάν 508. Από πλευράς βενζίνης υπάρχει ο turbo 1.600άρης PureTech με τις ιπποδυνάμεις που βλέπετε παρακάτω. Στους diesel το παρόν δίνει ο νέος 1.500άρης που διαθέτει και μηχανικό κιβώτιο (οι άλλες εκδόσεις αυτόματο EAT με 8 σχέσεις) και οι δίλιτροι.

  • PureTech 180 S&S EAT8
  • PureTech 225 S&S EAT8
  • BlueHDi 130 S&S BVM6
  • BlueHDi 130 S&S EAT8
  • BlueHDi 160 S&S EAT8
  • BlueHDi 180 S&S EAT8

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!