SMSΔΙΑΦΟΡΑ

Σκοτώθηκε η συνοδηγός σε μία πρωτότυπη BMW M850i [vid]

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η BMW 8 αφού χτες τέτοια ώρα περίπου βγήκε εκτός δρόμου με υπερβολική ταχύτητα με την συνοδηγό να χάνει την ζωή του!

Η επίσημη παρουσίαση της νέας BMW Σειράς 8 είναι να γίνει στις 15 Ιουνίου και στην διάρκεια του 24ώρου αγώνα του Le Mans. Ωστόσο, μεγάλο σοκ προκάλεσε γενικότερα στην αυτοκινητοβιομηχανία η θλιβερή αυτή είδηση σε ατύχημα που έγινε με ένα πρωτότυπο μοντέλο προπαραγωγής, κοντά στο χωριό Bodenkirchen, στην Βαυαρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ο 37χρονος δοκιμαστής και οδηγός έχασε τον έλεγχο. Η πρωτότυπη Μ850i xDrive προσέκρουσε σε πολλά δέντρα και όταν ακινητοποιήθηκε η 53χρονη συνοδηγός (η οποία ήταν η μητέρα της φίλης του οδηγού) ήταν εγκλωβισμένη. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!