ΔΙΑΦΟΡΑ

PEUGEOT: Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού από την Peugeot

Καθώς πληθαίνουν οι ανάγκες μετακίνησης λόγω των καλοκαιρινών εξορμήσεων, η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού του αυτοκινήτου τους έως τις 31/07/2018, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οχήματός τους και επιπλέον πιο άνετες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Με την πάροδο του χρόνου ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, μικρό-οργανισμών, μούχλας και μυκητών τόσο στους αγωγούς του κλιματισμού όσο και στα φίλτρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια την δημιουργία πονοκεφάλων και αναπνευστικών προβλημάτων.  Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. Επιπλέον, η σωστή θερμοκρασία στην καμπίνα και η άμεση αποθάμπωση των κρυστάλλων συμβάλλουν στην άνεση και στην ασφάλεια των μεκτακινήσεων. .

Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot  γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το αυτοκίνητό σας, και είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να πραγματοποιηθεί  ο Δωρεάν  έλεγχος  κλιματισμού  8 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ
  • Έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων
  • Έλεγχο του φίλτρου σκόνης
  • Έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ
  • Έλεγχο δυναμικών πιέσεων
  • Έλεγχο θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς
  • Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου
  • Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού μέσω του ONLINE BOOKING, http://www.peugeot.gr/services-and-accessories/visit-a-garage/peugeot-online-booking, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!