ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέα καύσιμα Shell V-Power με τεχνολογία DYNAFLEX

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη και ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων, δημιούργησε τη νέα γενιά καυσίμων Shell V-Power με ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex.

Τα νέα καύσιμα Shell V-Power δημιουργήθηκαν με στόχο να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των οχημάτων, αρχικά στην πίστα αγώνων και τελικά στον δρόμο. Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή τους είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.

Η νέα βενζίνη Shell VPower και Shell VPower Racing προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Το νέο πρόσθετο με τεχνολογία DYNAFLEX βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Επίσης, περιέχει νέο συστατικό μείωσης τριβών, σε διπλάσια ποσότητα απ’ ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της. Είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε μέσα στην κίνηση της πόλης, η τεχνολογία DYNAFLEX μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς από την πρώτη στιγμή.

Το νέο πετρέλαιο Shell VPower Diesel περιέχει μοναδική τεχνολογία καθαριστικών προσθέτων σχεδιασμένων να απομακρύνουν τα επιβλαβή ιζήματα που μειώνουν την απόδοση από τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου όπως βαλβίδες εισαγωγής και έγχυσης καυσίμου. Το νέο Shell V-Power Diesel με ενισχυμένη τεχνολογία DYNAFLEX βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Έτσι σε συνδυασμό και με το GTL που περιέχει απολαμβάνετε την καλύτερη απόδοση και προστασία!

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E. δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε πάντα κορυφαία καύσιμα στην ελληνική αγορά. Από το 2002 που λανσάραμε για πρώτη φορά τη VPower μέχρι και σήμερα είμαστε πάντα πρωτοπόροι και αξιοποιούμε την τεχνολογία και τις καινοτόμες έρευνες της Shell για να προσφέρουμε στον καταναλωτή την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση για το αυτοκίνητό του».   

Ο Δημήτρης Σέρβης, Διευθυντής Πρατηρίων Shell δήλωσε σχετικά: «Συνεργαστήκαμε στενά με την Shell για να φέρουμε στον Έλληνα οδηγό την καλύτερη τεχνολογία καυσίμων που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Τα διαφοροποιημένα μας καύσιμα Shell VPower ενσωματώνουν πρόσθετα τελευταίας γενιάς που βοηθούν τον οδηγό να έχει καλύτερη απόδοση και προστασία κάθε μέρα στον δρόμο του».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button