NEASMS

Νέα διάκριση για την ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.

Την Δευτέρα στις 11 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής, διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η Τελετή Απονομής Βραβείων από την Direction Business Network.

Η εκδήλωσε αφορούσε στις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος. Πρόκειται για επιχειρήσεις που έγιναν θεσμός για το Ελληνικό Επιχειρείν με τον όρο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. τιμήθηκε με αυτήν τη σημαντική διάκριση και πιο συγκεκριμένα ως πρωταγωνιστής στον κλάδο ανταλλακτικών οχημάτων. Η αξιολόγηση γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά διαθέσιμα με βάση τα οικονομικά στοιχεία του 2016.

Το βραβείο αυτό αφιερώθηκε από την εταιρία σε όλο το προσωπικό, ανεξαρτήτου θέσεως, αναγνωρίζοντας την συλλογική προσπάθεια για το βέλτιστο και την καθιέρωση της ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. στην κορυφή του κλάδου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!