NEA

Mercedes-Benz: Του χρόνου έρχεται η νέα γενιά GLA

Η νέα γενιά GLA δοκιμάζεται εντατικά ώστε να είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Σχεδιαστικά η νέα GLA θα ακολουθήσει την ίδια οδό με τη νέα A-Class. Έτσι, το αμάξωμα θα είναι μία σχεδιαστική εξέλιξη του πολύ όμορφου τωρινού και με εναρμονισμό με τη νέα Α-Class. Οι διαστάσεις θα είναι αυξημένες για μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, όταν το ταμπλό θα έχει την διάταξη με τις δύο οθόνες (από 7 έως 10,25 ίντσες) του συστήματος MBUX που έκανε ντεμπούτο στην μικρότερη Mercedes.

Η νέα GLA θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη της A-Class. Έτσι, στην βάση θα βρίσκεται ο νέος υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος των 1.330 κ.εκ. (165 ίππους), όπως και ο αναβαθμισμένος diesel στα 1.500 κ.εκ. (116 ίππους).

Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχουν αυτόματα κιβώτια και τετρακίνηση στις πιο ισχυρές. Η νέα AMG GLA 35 θα αποδίδει περίπου 300 ίππους ενώ η AMG GLA 45 4MATIC θα κάνει ντεμπούτο αργότερα το 2020 (έπεται η AMG A 45) με ισχύ πάνω από 400 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!