NEASMS

Αγνώριστο θα είναι το επόμενο Mitsubishi Space Star

Το επόμενο μοντέλο δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με το τωρινό super mini που θα μεταμορφωθεί σε ένα κόμπακτ SUV!

Ουσιαστικά η Mitsubishi θα περάσει σε μία νέα εποχή χτίζοντας μία νέα γκάμα πάνω στο μικρότερο της SUV που θα αντικαταστήσει και το Space Star. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι Ιάπωνες στην Ευρώπη δεν θα έχουν ένα κλασικό αυτοκίνητο πόλης αλλά ένα κόμπακτ διαστάσεων SUV που θα τοποθετείται απέναντι στα Hyundai Kona, Kia Stonic, Renault Captur, VW T-Cross κ.α.

Μάλιστα ο διάδοχος του Space Star (προφανώς θα έχει άλλη ονομασία) θα τοποθετείται κάτω από το Eclipse Cross ενώ ερωτηματικό παραμένει αν θα υπάρξει νέο ASΧ. Κάτι που είναι πολύ πιθανό ώστε να υπάρξει μία ανταγωνιστική τριάδα για την Mitsubishi στην κατηγορία των SUV.

Όσον αφορά στο νέο μικρό SUV που θα δούμε το 2020, θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα του νέου Captur και του νέου Nissan Juke χρησιμοποιώντας νέους turbo κινητήρες στα 1.300 κ.εκ. και ίσως το νέο 1.500άρη diesel. Για να  δούμε κατά πόσον θα επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες αφού το σίγουρο είναι πως πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για την Mitsubishi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!