NEASMS

Να και η ευρωπαϊκή Mercedes-Benz A-Class Sedan

H τετράθυρη A-Class είχε παρουσιαστεί στην Κίνα και τώρα έφτασε η ώρα της ευρωπαϊκής έκδοσης με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του έτους.

Μετά τα teaser στοιχεία για την σούπερ αεροδυναμική στο 0,22 η γερμανική εταιρία προχώρησε στην επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση (επίσημο ντεμπούτο στο Παρίσι, τον Οκτώβριο) της πρώτης τετράθυρης A-Class στην ιστορία του μοντέλου. Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4,549 μέτρα και όπως φαίνεται οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει αρμονικά πίσω όγκο με το χαρακτηριστικό ανάγλυφο στην κορυφή της πόρτας του πορτμπαγκάζ.

Το μεταξόνιο έχει παραμείνει στα ίδια hatch επίπεδα και στο εσωτερικό η εικόνα είναι πανομοιότυπη της πεντάθυρης Α-Class με το ψηφιακό ταμπλό. Φυσικά θα υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας, υποβοήθησης, εξυπηρέτησης και διασύνδεσης, του MBUX κ.α. Όσο για το χώρο αποσκευών φτάνει τα 420 λίτρα.

Στην βάση της γκάμας θα υπάρχει η έκδοση Α 200 με τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.330 κ.εκ. με 163 ίππους και η Α 180 d με τον diesel 1.500άρη με 116 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις θα συνδυάζονται με αυτόματα διπλόδισκα κιβώτια 7G-Tronic, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις. Όσο για τη νέα CLA που θα παρουσιαστεί του χρόνου, αναμένεται να έχει ένα πολύ πιο σπορ και πιο έντονο κουπέ στιλ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!