NEASMS

O Elon Musk ανακοίνωσε νέο πρόεδρο στην Tesla

Μετά τις αυθόρμητες κινήσεις που έκανε ο Musk κα την αναστάτωση που προκαλεί στους μετόχους και το χρηματιστήριο προφανώς έφτασε η ώρα για να ηρεμήσει…

Το πιο πρόσφατο «τρολάρισμα» (ή «τρελάρισμα» αν προτιμάτε) του Musk ήταν να καπνίσει σε αμερικανική εκπομπή μαριχουάνα ξεχειλίζοντας το ποτήρι για το διοικητικό συμβούλιο. Την προηγούμενη Παρασκευή ο ίδιος έστειλε ένα email στους υπαλλήλους, στο τμήμα αυτοκινήτου της Tesla, πως στο εξής αναλαμβάνει την θέση του CEO της εταιρίας ο Jerome Guillen.

O Guillen είναι στην Tesla εδώ και οκτώ χρόνια και θεωρείται ο άνθρωπος πίσω από το πρόγραμμα του Model 3. Πάντως, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως ο νέος πρόεδρος της εταιρίας θα λογοδοτεί για κάθε του κίνηση στον μεγαλομέτοχο της Tesla που δεν είναι άλλος από τον Musk. Επίσης αλλαγές ακολούθησαν και άλλες αλλαγές σε διάφορες κομβικές θέσεις όπως του υπεύθυνου επικοινωνίας, οικονομικών και αντιπροέδρων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!