NEA

Πότε έρχεται το νέο Kia Ceed GT;

Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί η top έκδοση του νέου Ceed που θα κατασκευάζεται στην Τσεχία και θα είναι διαθέσιμο αρχές 2019.

Το νέο Ceed ξεκινά την πορεία του στην ελληνική αγορά και στους επόμενους μήνες θα εμπλουτιστεί με νέες εκδόσεις όπως η Sportswagon και η Proceed. Δίπλα στην τελευταία που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι θα είναι και το Ceed GT που εφοδιάζεται με τον 1.6 T-GDI κινητήρα με 204 ίππους και 265 Nm. Συνδυάζεται με μηχανικό 6άρι ή με αυτόματο διπλόδισκο DCT 7άρι κιβώτιο που έχει paddles στο τιμόνι και δύο προγράμματα (normal και sport).

Οπτικά το Ceed GT ξεχωρίζει από την σπορ εμφάνιση με τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις διπλές απολήξεις, τη νέα γρίλια και ζάντες κ.α., όταν στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογη GT αύρα με σπορ καθίσματα. Προς το παρόν η Kia δεν έχει ανακοινώσει τις επιδόσεις για το GT που θα τοποθετείται πάνω από την έκδοση 1.4 T-GDi. Πάντως, θεωρείται βέβαιο πως δεν θα υπάρξει πιο hot έκδοση μιας και έχει δοθεί προτεραιότητα στην Hyundai και το εξαιρετικό i30 N Performance.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!