NEA

PSA: Ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της

Ο γαλλικός όμιλος επιβεβαίωσε επίσημα πως μέχρι το 2020 θα έχει παρουσιάσει και για τα τέσσερα σήματα της συνολικά 15 νέα ηλεκτροϋβριδικά αυτοκίνητα.

Από το νέο έτος θα παρουσιαστούν mild-hybrid και plug-in υβριδικά μοντέλα, ενώ στόχος για την επόμενη διετία είναι να ενταχθεί μία μίξη 15 μοντέλων που θα περιλαμβάνει και ηλεκτρικά για τις μάρκες Peugeot, Citroen, DS Automobiles και Opel. Συγκεκριμένα, τα 8 από αυτά θα είναι υβριδικές εκδόσεις των DS 7 Crossback E-Tense, Peugeot 3008, Peugeot 508 και 508 SW, τα Citroën C5 Aircross, Opel Grandland X κ.α.

Από τα 7 συνολικά ηλεκτρικά που θα δούμε θα είναι το DS 3 Crossback E-Tense που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ενώ αργότερα αναμένονται μεταξύ άλλων οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Opel eCorsa, Peugeot 208 και Citroen C3 νέας γενιάς. Οι οποίες θα βασιστούν στην πλατφόρμα CMP όταν για τις συμβατικές εκδόσεις θα υπάρχει η εξελιγμένη EMP2. Μέχρι το 2025 ο όμιλος PSA στοχεύει από μία EV έκδοση για κάθε της μοντέλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!