ΔΙΑΦΟΡΑ

«Κούρσα Γκρέκα» στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου: Ίδρυμα Θεοδώρου και Γιάννας Χαραγκιώνη

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου – Ίδρυμα Θεοδώρου και Γιάννας Χαραγκιώνη, συνεργάζεται με την Α.Μ.Κ.Ε. «Ο ΚΥΒΟΣ» και τον σκηνοθέτη Τάσο Πυργιέρη και παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Κούρσα Γκρέκα» στο πλαίσιο της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από 15 Οκτώβριου στο αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του μουσείου που βρίσκεται Ιουλιανού 33-35 & Γ΄ Σεπτεμβρίου, κατόπιν αιτήματος, με κοινό μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και όχι μόνον. Στη παράσταση συμμετέχουν οι Γεράσιμος Μιχελής, Τζούλη Σούμα, Λευτέρης Βασιλάκης, Χρήστος Καπενής, Φρόσω Μάνη και Λωρίνα Χατζημανώλη.

Η παράσταση-ντοκουμέντο αφορά στην ύπαρξη της Ελληνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας, πόσες και ποιες απόπειρες μαζικής παραγωγής οχημάτων από ελληνικές εταιρείες έχουν γίνει,  περιλαμβάνοντας σειρά δράσεων που επεκτείνουν τη συζήτηση γύρω από το «ελληνικό αυτοκίνητο», ολοκληρώνοντας τη διαδρομή της παράστασης.

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς τον Ιούνιο του 2018. Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 88 16 187 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση hmm@charagionis.com.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button