ΔΙΑΦΟΡΑ

Εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής από την PIRELLI για τα Παιδικά Χωριά SOS


 Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η PIRELLI, η κορυφαία εταιρία ελαστικών υψηλών προδιαγραφών παγκοσμίως, συνεχίζει και φέτος την προσφορά της στον κλάδο της ασφαλούς οδήγησης.

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Μέρα Χωρίς Δυστυχήματα (21/9), διοργάνωσε μία εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά του Κέντρου Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.

Η PIRELLI, καλωσόρισε τους μικρούς μελλοντικούς οδηγούς σε μια γιορτή για τον έλεγχο στον δρόμο, την ταχύτητα και την οδική ασφάλεια. Με μήνυμα «Είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας όταν έχουμε τον έλεγχο», πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κηφισιάς και η ανταπόκριση των παιδιών που συμμετείχαν σε πλήθος διασκεδαστικών εκπαιδευτικών δράσεων ήταν εντυπωσιακή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η PIRELLI πρόσφατα ανακηρύχθηκε παγκόσμια ηγέτιδα εταιρία της αυτοκινητοβιομηχανίας στον τομέα της βιωσιμότητας, από το χρηματιστήριο Dow Jones, ανάμεσα σε 2000 εταιρίες και 60 επιχειρηματικούς κλάδους. Η PIRELLI που στρατηγικά επιλέγει τον στόχο της Εκπαίδευσης, έναν από τους 17 διεθνείς στόχους βιωσιμότητας του ΟΗΕ, δίδαξε στα παιδιά τις αξίες της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς, της ελευθερίας και του σεβασμού στον δρόμο.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο κ. Γιώργος Τόκας, Διευθύνων Σύμβουλος της PIRELLI, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για μία ακόμα χρονιά βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, τα οποία διαχρονικά αγκαλιάζουμε με φροντίδα, αγάπη και έμπρακτη προσφορά. Στόχος μας είναι με μία σειρά ενεργειών κυκλοφοριακής αγωγής να δημιουργήσουμε υπεύθυνους πολίτες που μεγαλώνοντας θα γίνουν σωστοί και υπεύθυνοι οδηγοί. Τα παιδιά μαθαίνουν από νωρίς τις αξίες της ευσυνειδησίας και του σεβασμού στον δρόμο, μέσα από τη χαρά της υπεύθυνης οδήγησης».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος, CFO Southeastern Europe & CSR Director της PIRELLI, είπε σχετικά: «Όπως και πέρυσι, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρίας, διοργανώσαμε για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, καθώς και για τα παιδιά των εργαζομένων μας, μία ξεχωριστή μέρα για την κυκλοφοριακή αγωγή. Επιθυμώντας να εκπαιδεύσουμε τους μικρούς μελλοντικούς οδηγούς στην ασφάλεια, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό στον δρόμο, κάναμε πράξη το παγκόσμιο μήνυμα της PIRELLI : «Είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας όταν αισθανόμαστε ότι έχουμε τον έλεγχο».

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS δήλωσε: «Για μία ακόμα χρονιά, η PIRELLI, βρίσκεται δίπλα μας, πράττοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα: την προσφορά! Είναι σημαντικό, στην προσπάθεια που κάνουμε να έχουμε αρωγό την PIRELLI, μια τόσο μεγάλη εταιρία που με τις στοχευμένες της δράσεις προσφέρει στα παιδιά μας ξεχωριστές εμπειρίες, καλλιεργώντας τους έμμεσα την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον εαυτό τους και τον συνάνθρωπο».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!