NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από 33.650 ευρώ το νέο Honda CR-V

Το νέο CR-V, στην Πέμπτη του πλέον γενιά, έρχεται πιο πλήρες και ολοκληρωμένο από ποτέ για να διεκδικήσει μία θέση στην κορυφή της κατηγορίας των SUV.

Έχοντας οδηγήσει το νέο Honda CR-V από τον Ιούλιο, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το ποιόν του αυτοκινήτου. Τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις, καθώς και γενικότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ. Το μόνο που έμενε ήταν να μάθουμε την τιμή, καθώς και τα επίπεδα εξοπλισμού με τα οποία θα ερχόταν στην Ελληνική αγορά, όπερ και εγένετο.

Η αρχική έκδοση του νέου CR-V εξοπλίζεται με το σύγχρονο turbo VTEC κινητήρα των 1.5 λίτρων και 173 ίππων, σε προσθιοκίνητη διαμόρφωση. Η τιμή αυτού ξεκινά από τα 33.650 ευρώ, στην έκδοση εξοπλισμού comfort, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τροχούς ελαφρού κράματος 17 ιντσών, φώτα LED, αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα, ένα infotainment με 8 ηχεία και οθόνη 5 ιντσών, το σύστημα ασφαλείας Honda Sensing, καθώς και αρκετά ακόμα ηλεκτρονικά βοηθήματα άνεσης και ασφάλειας.

Η αμέσως επόμενη έκδοση εξοπλισμού είναι η Elegance, για την οποία το κόστος κτήσης ανέρχεται στα 35.650 ευρώ. επιπροσθέτως της Comfort εδώ συναντάμε τροχούς 18 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης μπρος πίσω, με κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, το σύστημα Honda Connect, με navigator, οθόνη αφής 7 ιντσών και 4 θύρες USB, καθώς και μερικά ακόμα ηλεκτρονικά συστήματα.

Για την αντίστοιχη τετρακίνητη εκδοχή του CR-V, το κόστος ανέρχεται στα 36.550, για την έκδοση Elegance, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και η ακόμα πλουσιότερη έκδοση Lifestyle, με 41.650 ευρώ. Εδώ πλέον προστίθεται δερμάτινο σαλόνι, εσωτερικός φωτισμός, σύστημα έξυπνης εισόδου και εκκίνησης κινητήρα, ενεργά φώτα, καθώς και σύστημα ασφάλειας τυφλής γωνίας, με παρακολούθηση κυκλοφορίας διασταυρώσεων. Οι εκδόσεις Elegance και Lifestyle διατίθενται επίσης ως τετρακίνητες, με το ίδιο μηχανικό σύνολο αλλά με CVT κιβώτιο, με κόστος 38.550 και 44.650 αντίστοιχα.

Για όσους τώρα έχουν αυξημένες μεταφορικές απαιτήσεις, το νέο CR-V διατίθεται και σε επταθέσια διαμόρφωση, κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Η τιμή του ξεκινά από τα 42.650 ευρώ στην 4Χ4 έκδοση Elegance και αγγίζει τα 48.650 ευρώ στην πλουσιότερη έκδοση Lifestyle, εφοδιασμένο με τετρακίνηση και με κιβώτιο CVT.

Τέλος, από τις αρχές του 2019, στη γκάμα του CR-V θα προστεθεί και μία νέα, υβριδική έκδοση, συνολικής ισχύος 184 ίππων. Αυτή, πέρα από το συμβατικό βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων i-VTEC θα εφοδιάζεται και με 2 ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, χαρίζοντας μειωμένη κατανάλωση και μία premium υβριδική εμπειρία. Η υβριδική έκδοση θα συνοδεύεται αποκλειστικά από CVT κιβώτιο, ενώ θα προσφέρεται τόσο ως προσθιοκίνητη, όσο και ως τετρακίνητη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!