NEA

Η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Land Rover Evoque στην Ελλάδα

Η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του Range Rover Evoque θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο και αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έναν μήνα.

Περισσότεροι από 5.700 δημοσιογράφοι και καλεσμένοι της Land Rover από ολόκληρο τον κόσμο θα επισκεφθούν την ερχόμενη άνοιξη τη χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque. Την Πελοπόννησο και ειδικότερα την ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου επέλεξε η Range Rover για την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Evoque.

Οι διαδρομές που έχουν επιλεχθεί για τα test-drives περιλαμβάνουν το Κιάτο, το Ναύπλιο, την Ερμιόνη και την Επίδαυρο προσφέροντας παγκόσμια προβολή στις ομορφιές της χώρας μας. Το event θα φιλοξενηθεί σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Κρανίδι με διήμερη διανυκτέρευση. Το νέο Evoque θα αποκαλυφθεί στις 22 Νοεμβρίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!