ΔΙΑΦΟΡΑ

Στρατηγική συνεργασία Hyundai και Kia με τη Vodafone

Τα συστήματα διασύνδεσης των αυτοκινήτων Hyundai και Kia θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το 2019.

Η Hyundai Motor και η Kia Motors προχώρησαν σε μια νέα πανευρωπαϊκή στρατηγική συνεργασία με τη Vodafone με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες τους ψυχαγωγία πλήρους συνδεσιμότητας μέσα στο αυτοκίνητο και υπηρεσίες διασύνδεσης αυτοκινήτων. Η στρατηγική εταιρική συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της Vodafone και να προσφέρουν υπηρεσίες διασύνδεσης ψυχαγωγίας εντός αυτοκινήτου στους ευρωπαίους οδηγούς.

Η Hyundai και η Kia θα χρησιμοποιήσουν το δίκτυο IoT της Vodafone με σκοπό να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από τις τελευταίες τεχνολογίες τηλεματικής. Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας θα διατίθεται σε επιλεγμένα νέα μοντέλα Hyundai και Kia στην Ευρώπη από το 2019.

Το σύστημα βασίζεται στην ενσωματωμένη συνδεσιμότητα που παρέχεται από τη Vodafone για να διευκολύνει την καθημερινότητα των κατόχων των οχημάτων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες κυκλοφορίας, υπηρεσίες στάθμευσης, διαγνωστικά οχημάτων και φωνητικό έλεγχο. Το σύστημα λειτουργεί παράλληλα με το Android Auto και το Apple CarPlay, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη λειτουργία smartphone και πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές των χρηστών.

“Αυτή η στρατηγική εταιρική συνεργασία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε σε περισσότερους οδηγούς μέγιστη συνδεσιμότητα στο τιμόνι, υποστηριζόμενη από ένα ευρύ Ευρωπαϊκό δίκτυο δεδομένων. Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη το προσεχές έτος με την άφιξη των νέων μοντέλων Hyundai και Kia, που σημαίνει ότι οι πελάτες θα έχουν ακριβέστερη πληροφόρηση στα χέρια τους », δήλωσε ο κ. Jungsik Suh, Senior Vice President του ICT Division της Hyundai Motor Group.

Ο κ. Stefano Gastaut, Director της Vodafone IoT, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την Hyundai Motor και την Kia Motors για να βελτιώσουμε την οδηγική εμπειρία των πελατών τους στην Ευρώπη. Η Vodafone διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παροχή λύσεων διασύνδεσης οχημάτων, βοηθώντας τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να καινοτομούν συνεχώς στην τεχνολογία των αυτοκινήτων και την εμπειρία των πελατών τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε στις συνεργασίες μας τις εταιρείες Hyundai Motor και Kia Motors σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά”.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!