NEASMS

Με ηλεκτρική έκδοση το επόμενο Citroen C4 Cactus

Σε δύο χρόνια από σήμερα θα παρουσιαστεί η νέα γενιά του γαλλικού crossover που θα έχει και έκδοση μηδενικών ρύπων…

Στόχος της Citroen είναι μέχρι το 2025 οποιοδήποτε μοντέλο στην γκάμα της να είναι υβριδικό ή ηλεκτρικό. Το επόμενο C4 Cactus θα είναι το πρώτο Citroen που θα έχει τουλάχιστον mild hybrid εκδόσεις με αποκορύφωμα την καθαρά ηλεκτρική με μπαταρίες. Την βάση θα αποτελέσει η νέα πλατφόρμα CMP (Compact Modular Platform) που μετά τα νέα Peugeot 208 και Opel Corsa που θα παρουσιαστούν του χρόνου θα περάσει σε άλλα μοντέλα του ομίλου. Στην CMP μπορούν να τοποθετηθούν τόσο συμβατικά όσο ηλεκτρικά συστήματα πρόωσης.

Εδώ να πούμε πως ήδη η Citroen είχε παρουσιάσει στο Παρίσι την plug-in υβριδική έκδοση του C5 Aircross που θα περάσει στην παραγωγή μετά τα μέσα του 2019. Ένα χρόνο αργότερα θα λανσαριστεί και μια ηλεκτρική έκδοση. Νωρίτερα τον Μάρτιο και στο σαλόνι της Γενεύης θα έχουμε δει μία concept στο πλαίσιο του εορτασμού του πρώτου αιώνα της Citroen που θα το γιορτάσει και με νέα πρωτότυπα μοντέλα και στην έκθεση της Σαγκάης.

Έρχονται τα Peugeot 3008 & 508 με υβριδικές plug-in εκδόσεις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!