NEA

To Ford Puma επιστρέφει!

Όχι όμως με το γνωστό κουπέ αμάξωμα του παρελθόντος, αλλά ως ένα SUV που θα πλαισιωθεί ή θα αντικαταστήσει το Kuga.

Το Ford Puma είχε κυκλοφορήσει την περίοδο 1997-2001 και είχε προκαλέσει αίσθηση με τον καρτίστικο χαρακτήρα του και τον χαρακτηριστικό μεταλλικό επιλογέα στο εσωτερικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το γερμανικό Auto Motor Sport το baby-Bronco θα επαναφέρει αυτή την ονομασία και πράγματι ακούγεται ταιριαστή για το νέο SUV της Ford.

To οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Focus, θα πλασαριστεί δίπλα και κοντά στο Kuga που θα αντικατασταθεί του χρόνου. Το Puma θα αποτελέσει μικρογραφία του Bronco και μένει να δούμε πως θα τοποθετηθούν και τα τέσσερα SUV (Kuga, Puma, Edge, Bronco) ή αν θα καταργηθεί κάποιο από αυτά. Εν τω μεταξύ σχέδια υπάρχουν και για ένα ολοκαίνουργιο EcoSport εκτός και αν τελικά το Puma έχει το αντικαταστήσει και αποτελέσει τον αντίπαλο του Jeep Renegade. Για να δούμε τι θα δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!