NEA

Αυτή είναι η νέα Porsche 911!

Μερικές μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της στο Los Angeles η νέα γενιά της 911 «διέρρευσε» στο διαδίκτυο…

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αφορούν στην έκδοση Carrera 4S με τα εμφατικά καπούλια και το πιο ρετρό πίσω μέρος με τις διπλές οβάλ απολήξεις. Πάντως η σχεδίαση της νέας γενιάς με την κωδική ονομασία 992 δεν διαφέρει και πολύ από της 991 με τα νέα στοιχεία να εντοπίζονται στα σημεία, όπως στις νέες θυρίδες εξαερισμού για τον κινητήρα, τις ζάντες, τα φωτιστικά σώματα κ.α. Αρχικά θα λανσαριστεί η κουπέ 911, στη συνέχεια οι κάμπριο και targa, ενώ αργότερα οι GT και διάφορες παραλλαγές με ειδικές εκδόσεις.

Εν αναμονή των επίσημων στοιχείων ο νέος twin-turbo τρίλιτρος εξακύλινδρος boxer Η6 θα αποδίδει περίπου 450 άλογα (385 στην βασική) και θα συνδυάζεται με ένα νέο 8άρι διπλόδισκο PDK με μελλοντική πρόβλεψη για ενσωμάτωση ηλεκτροκινητήρα σε μία επερχόμενη plug-in υβριδική έκδοση μετά το 2020. Φυσικά θα υπάρξουν και πολλές γνωστές εκδόσεις όπως οι GTS, GT3, GT3 RS κ.α.

Porsche 911, ένα αυτοκίνητο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει!

Porsche 911, ένα αυτοκίνητο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει!

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!