NEA

Skoda Fabia Monte Carlo με σπορ αέρα και πλούσιο εξοπλισμό

Η ανανεωμένη Fabia είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τιμές πώλησης που ξεκινούν από τις 10.980€.

Από την γκάμα ξεχωρίζει η νέα έκδοση εξοπλισμού Monte Carlo που συνδυάζεται με τον 1.0 TSI στις εκδόσεις με τους 95 (με 5άρι μηχανικό σαζμάν) και τους 110 ίππους (με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο DSG). Και οι δύο εκδόσεις είναι αναβαθμισμένες με σύστημα ψεκασμού σε μεγαλύτερη πίεση και με πολλές άλλες βελτιώσεις (όπως φίλτρο μικροσωματιδίων GPF). Ειδικά η έκδοση Monte Carlo προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από τη δυνατότητα διχρωμίας του αμαξώματος, από τα σπόϊλερ μπροστά και πίσω και το διαχύτη σε συνδυασμό με τις μαύρες λεπτομέρειες αλλά και τις μαύρες ζάντες των 18 ιντσών, καθώς και από τα πάντα απαραίτητα λογότυπα στην κεντρική κονσόλα.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό διαθέτει σπορ καθίσματα με καλή πλευρική στήριξη και «καπιτόνε» επενδύσεις, καθώς και αντίστοιχο τριάκτινο τιμόνι, ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλιματισμό και σύστημα εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί. Κόκκινες διακοσμητικές ραφές στα υποβραχιόνια των μπροστινών θυρών και στο μπροστινό κεντρικό υποβραχιόνιο κάνουν πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα. 

Στην πρώτη επαφή με την Fabia Monte Carlo των 95 ίππων διαπιστώσαμε όλα τα συστατικά ενός supermini που πετυχαίνει την χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και στο κράτημα. Ο τρικύλινδρος κινητήρας κάθε άλλο παρά ενοχλητικός ακούγεται με την ελαφριά σπορ χροιά του να συνοδεύεται από τνη ελαστική του λειτουργία. Ταυτόχρονα προσφέρει την ροπή που χρειάζεται από τις χαμηλές σ.α.λ. και δίχως να έχει νόημα να τον πιέσεις ψηλότερα.

Ικανοποιητικές είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή οι επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,0’’, τελική 184 χλμ./ώρα) αλλά και οικονομικός ( από 5,14 έως 5,98 λίτρα/100 χλμ. βάσει WLTP) με εκπομπές CO2 από 116,5 έως 135,6 γρ./χλμ. Σύντομα θα ακολουθήσει και η σχετική δοκιμή.

Πέρα από τις έκδοσης 1.0 Monte Carlo η ανανεωμένη Fabia είναι διαθέσιμη με τα επίπεδα εξοπλισμού Active και Comfort (75 ίπποι), Ambition και Style (95 και 110 ίπποι) και σε τιμές που ξεκινούν από τις 10.980 ευρώ. Η αντίστοιχη τιμή του πολύ πρακτικού Combi ξεκινούν από τις 11.680 ευρώ, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω αναλυτικό πίνακα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!