NEA

Suzuki Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki προσφέρει Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο 20 σημείων έως και τις 31/01/2019 στους οδηγούς αυτοκινήτων  με ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας έως 31ης Δεκεμβρίου 2014.

Η Suzuki είναι μια μάρκα συνώνυμη της αξιοπιστίας κι ως απότοκο διασφαλίζει την κατάσταση κινητικότητας αλλά και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, μέσω των συχνών ελέγχων που  προσφέρει. Στα πλαίσια του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου, ο κάθε πελάτης Suzuki μπορεί να επωφεληθεί από ένα σύνολο προνομιακών υπηρεσιών όπως:

  • Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 σημείων
  • Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες
  • Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες για την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος αφορά τεχνικό έλεγχο 20 σημείων που περιλαμβάνει τον έλεγχο βασικών μερών του αυτοκινήτου όπως:

– Στάθμη λιπαντικού, ψυκτικού υγρού, υγρά φρένων, υγρών υδραυλικού τιμονιού
– Φίλτρο αέρα & Φίλτρο A/C
– Λειτουργία A/C
– Σύστημα διεύθυνσης & ανάρτησης
– Σύστημα μετάδοσης κίνησης
– Μπαταρία
– Δίσκοι φρένων, τακάκια
– Κατάσταση & Πίεση ελαστικών
– Ηλεκτρονικά συστήματα
– Σύστημα εξάτμισης
– Εξαρτήματα ψύξης
– Φώτα, φλας & υαλοκαθαριστήρες

Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες.

Η Suzuki για τους οδηγούς που προγραμματίζουν εκτός από τις χειμερινές τους διακοπές και την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου τους ή κάποια απαιτούμενη επισκευή προσφέρεται έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά και τις εργασίες που απαιτούνται.

Έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά και εργασίες για την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Η μπαταρία του αυτοκινήτου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματά του. Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα μπορεί να προκαλέσουν μειωμένη απόδοση με αποτέλεσμα την αποφόρτιση ή την καταστροφή της. Με το Χειμερινό Έλεγχο, το άρτια εκπαιδευμένο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Suzuki, ελέγχει δωρεάν την μπαταρία του αυτοκινήτου κι αν χρειαστεί να αντικατασταθεί παρέχεται έκπτωση 25%. Η προσφορά ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Επιπλέον προνόμια από την Suzuki για τους κατόχους των αυτοκινήτων της είναι:

Ηλεκτρονική πλατφόρμα MySuzuki:

Tώρα οι οδηγοί Suzuki έχουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για το αυτοκίνητό τους, σε ένα σημείο, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας mySuzuki για να ενημερώνονται άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, ο κάτοχος έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικές με το αυτοκίνητό του, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει μοναδικά προνόμια:

  • Πληροφορίες οχήματος όπως: ημερομηνία αγοράς, στοιχεία εμπόρου, λήξη εγγύησης κ.α.
  • Ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου
  • Πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου
  • Πρόσβαση στον κατάλογο αξεσουάρ
  • Online ραντεβού για service
  • Εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία με το Επίσημο Δίκτυο Suzuki
  • Ειδοποιήσεις για διορθωτικές ενέργειες & ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. 30.000 διαφορετικά ανταλλακτικά συντονίζονται κάθε δευτερόλεπτο για να προσφέρουν τη μέγιστη αξιοπιστία που μόνο η Suzuki μπορεί να εγγυηθεί. Οι οδηγοί επιλέγουν Γνήσια Ανταλλακτικά, ώστε το Suzuki τους να λειτουργεί, όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασαν. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά είναι σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από τη Suzuki, καθώς πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές απόδοσης και αντέχουν στο χρόνο. Για αυτό άλλωστε καλύπτονται και με εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία τοποθέτησής τους.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ. Είναι η απόλυτη σύνδεση με το δρόμο. Για αυτό η Suzuki προτείνει ότι καλύτερο για τις χειμερινές βόλτες των πελατών μας σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα από μία αξεπέραστη γκάμα κορυφαίων ελαστικών.

ΓΝΗΣΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. Ο χειμώνας ενδείκνυται για εξορμήσεις στην ύπαιθρο και η Suzuki μέσω της ευρείας γκάμας γνήσιων αξεσουάρ που προσφέρει, υπόσχεται ότι οι οδηγοί της μπορούν να ξεκινήσουν τις χειμερινές τους περιπέτειες πιο σίγουροι από ποτέ ότι θα αντιμετωπίσουν κάθε περιπέτεια, έχοντας εφοδιάσει το αυτοκίνητό τους με μοναδικά Suzuki αξεσουάρ. Η χρήση των γνήσιων και υψηλών προδιαγραφών Αξεσουάρ Suzuki εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό διατηρεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την οδηγική συμπεριφορά του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, να επισκεφθούν το site www.suzuki.gr ή να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο portal της Suzuki: www.mysuzuki.gr

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button