NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Rinspeed ετοιμάζεται να παρουσιάσει το microSNAP concept [vid]

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του SNAP concept, η εταιρία προχωρά στην κατασκευή μίας μικρότερης έκδοσης αυτού.

Το νέο αυτό πρωτότυπο όχημα θα έχει πρακτικά τις διαστάσεις ενός μικρού αυτοκινήτου και θα είναι αυτόνομο και ηλεκτρικό. Ο στόχος του είναι να μεταφέρει τόσο επιβάτες, όσο και εμπορεύματα, ανάλογα με τη διαμόρφωσή του. Πρακτικά, όπως και με το SNAP, θα χρησιμοποιεί ένα πάτωμα skateboard, που θα φιλοξενεί το σύστημα κίνησης και όλα τα βασικά ηλεκτρονικά συστήματα. Από εκεί και πέρα, μία σειρά από διαφορετικά αμαξώματα θα κουμπώνουν από πάνω, που θα καλύπτουν διάφορες ανάγκες, μετατρέποντάς το από διθέσιο αυτοκίνητο, μέχρι όχημα μεταφοράς φαγητού.

Το κέρδος από τη φιλοσοφία του αποσπώμενου αμαξώματος είναι ότι μπορεί κανείς να κρατήσει το ίδιο πάτωμα για πολλά χρόνια, εναλλάσσοντας αμαξώματα ανάλογα με τις ανάγκες του ή ακόμα και γιατί απλά βαρέθηκε να χρησιμοποιεί το ίδιο, για μεγάλο διάστημα. Το video περιγράφει αρκετά την ιδέα γύρω από το microSNAP concept, η οποία βρίθει τεχνολογιών και πραγματικά αποτελεί μία ματιά στο μέλλον. Για περισσότερα, λοιπόν, πατήστε το play. Εμείς το μόνο που θα συμπληρώσουμε είναι ότι η Rinspeed ψάχνει επενδυτές για να το περάσει στην παραγωγή.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!