NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο teaser για το επόμενο VW Golf

Στα πλαίσια του Brand Annual Session η Volkswagen παρουσίασε τα νέα μοντέλα της για το 2019, καθώς και ένα πρώτο σκίτσο του νέου VW Golf.

Το εν λόγω σκίτσο είναι αρκετά αόριστο και δείχνει ένα πιθανά τρίθυρο hatchback. Μία υποψία του τι θα πρέπει να περιμένουμε προσφέρουν οι γραμμές του πίσω μέρους, καθώς και ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων. Το νέο Golf, στην όγδοη πλέον γενιά του, υπολογίζεται να παρουσιαστεί εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2019. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, ενώ μερικούς μήνες μετά θα ακολουθήσει η εμπορική του διάθεση στις ευρωπαϊκές αγορές.

Κατά τα άλλα, το ενδιαφέρον και βαρύ -από άποψης παρουσιάσεων- δεύτερο εξάμηνο του 2019, περιλαμβάνει επίσης την έλευση μίας cabrio έκδοσης του T-Roc, την παγκόσμια πρώτη του ηλεκτρικού ID, καθώς και το επόμενο Passat. Το κλασικό sedan μοντέλο της φίρμας μπορεί να πέρασε από 40 κύματα (αναφορικά με το αν τελικά έπρεπε να διακοπεί ή να συνεχίσει να υφίσταται), πλέον όμως έχει μπει κανονικά στα άμεσα πλάνα της φίρμας. Μάλιστα, θα παρουσιαστεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές, μία για την ευρωπαϊκή αγορά και αυτή της Βραζιλίας και μία για την αμερικάνικη αγορά.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!