NEA

Έρχεται το νέο Nissan Juke!

Αυτό το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί το νέο Juke που θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, θα έχει παρόμοια ξεχωριστή σχεδίαση και υβριδική έκδοση…

Στην χώρα μας το νέο Juke εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του επόμενου χρόνου. Θα βασίζεται στη νέα CMF- B πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί και στο νέο Renault Captur που θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο (την άνοιξη θα δούμε και νέο Clio). Το νέο Juke θα είναι εξίσου ιδιαίτερο και δυναμικό, με τονισμένα ακόμα περισσότερο τα στοιχεία που το έκαναν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Από πλευράς διαστάσεων θα φαρδύνει και θα χαμηλώσει ελαφρώς. Το μεταξόνιο θα είναι ελαφρά μεγαλύτερο όπως και οι χώροι για τους επιβάτες, τα πλαστικά και η ποιότητα κατασκευής θα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, θα υπάρχουν δεκάδες επιλογές εξατομίκευσης, ενώ θα εφοδιάζεται και με ότι πιο σύγχρονο στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Το νέο Juke θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην Βρετανία, σύμφωνα με το Auto Express.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει στην βάση της ένα νέο τρικύλινδρο turbo στα 1.000 κ.εκ. και εκτός απροόπτου ο γνωστός 1.300άρη που έχει μπει σε διάφορα μοντέλα (Nissan Qashqai, Dacia Duster, Mercedes A-Class, Renault Kadjar κ.α.). Θα υπάρχει και top έκδοση με 1.600άρη και 190 ίππους ενώ το παρόν θα δώσει και ο νέος diesel στα 1.500 κ.εκ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!