ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανάκληση FIAT Panda, για το µπράτσο ενίσχυσης κάτω κόντρας του συστήµατος κινητήρα – µετάδοσης

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία FCA GREECE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ (πρώην FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS S.A.), αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων µάρκας Fiat, Alfa Romeo, Abarth και LCV στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων Fiat Panda.

Η ανάκληση στην ελληνική αγορά αφορά σε 1.177 οχήµατα, µε εύρος αριθµών πλαισίου από 03A58453 έως 03A87189. Ορισµένα αυτοκίνητα Fiat Panda έχουν παραχθεί χωρίς το µπράτσο ενίσχυσης της κάτω κόντρας του συστήµατος κινητήρα-µετάδοσης. Για την επίλυση αυτού του προβλήµατος είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί το µπράτσο που λείπει. Μέχρι στιγµής, δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης ονοµαστικής επιστολής, προκειµένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία της Fiat ώστε να πραγµατοποιηθούν οι απαραίτητες επεµβάσεις, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε τη δωρεάν γραµµή επικοινωνίας 800.11.500.800.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button