NEA

Ανάκληση SUBARU µοντέλα Forester, Impreza και Legacy

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΠΛΕΙΑ∆ΕΣ MOTORS Α.Ε. εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων SUBARU µοντέλα Forester (τύπος SH περιόδου 2009-2012), Impreza (τύπος G3 περιόδου 2008-2011) και Legacy (τύπος ΒΜ/ΒR περιόδου 2010-2014) για αντικατάσταση αναφλεκτήρα αερόσακου συνοδηγού ή αερόσακου συνοδηγού αναλόγως το µοντέλο.

Η ανάκληση στην ελληνική αγορά αφορά συνολικά σε 917 οχήµατα, στα οποία ο εµπρόσθιος αερόσακος συνοδηγού µπορεί να διαρραγεί, προκαλώντας ενδεχοµένως σοβαρό τραυµατισµό στους επιβαίνοντες του οχήµατος. Μέχρι σήµερα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτηµένο Συνεργείο Subaru της εταιρείας ΠΛΕΙΑ∆ΕΣ MOTORS Α.Ε. για να γίνει αντικατάσταση αναφλεκτήρα αερόσακου συνοδηγού ή αερόσακου συνοδηγού αναλόγως το µοντέλο, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Τεχνικής Εξυπηρέτησης της εταιρείας ΠΛΕΙΑ∆ΕΣ MOTORS Α.Ε. στο τηλ. 210 6803390 από 09.00 – 17.00 καθηµερινά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!