NEA

Αυτή είναι η νέα Toyota Supra!

Πιθανότατα αυτή είναι μία φωτογραφία που μας αποκαλύπτει τη νέα Supra παραγωγής πριν το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε το πρωτότυπο FT-1 και όπως μπορείτε να συγκρίνετε οι Ιάπωνες τελικά έχουν διατηρήσει το βασικό καλούπι. Έτσι και αλλιώς έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει διάφορα teaser στοιχεία και έχουν παρουσιαστεί concept εκδόσεις με αποτέλεσμα η εμφάνιση της νέας Supra παραγωγής να μην εκπλήσσει και τόσο. Πάντως, η φωτογραφία φαίνεται να είναι αληθινή αφού μπορεί να διακρίνει κανείς το τραβηγμένο κάλυμμα που έδωσε την ευκαιρία σε κάποιον να αποθανατίσει τη νέα Supra και να την αναρτήσει στο SupraMKV.

Η νέα Toyota Supra θα κατασκευάζεται από τις αρχές του 2019 μαζί με τη νέα BMW Z4, στο εργοστάσιο της Magna Steyr, στο Graz της Αυστρίας. Μέχρι τώρα έχει διαρρεύσει ανεπίσημα πως η νέα Supra θα έχει τρεις εκδόσεις κινητήρων με την βασική να έχει κάτω από το καπό της έναν turbo δίλιτρο και 195 άλογα και 320 Nm ροπής. Μία ισχυρότερη εκδοχή θα υπάρχει με 256 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ η top εκδοχή θα κινείται από έναν εξακύλινδρο τρίλιτρο με 345 άλογα και 450 Nm.

Πιθανότατα τα παραπάνω μηχανικά σύνολα να προέρχονται από την BMW, ενώ εντύπωση προκαλεί πως δεν υπάρχει καμία υβριδική έκδοση όπως φημολογείτο.  Τώρα, από πλευράς διαστάσεων το μήκος θα είναι στα 4,38 μέτρα, το πλάτος στα 1,83, το ύψος στα 1,28 (φανταστείτε ένα μεγαλύτερο GT86 με εξαίρεση το ύψος), ενώ το μεταξόνιο θα είναι στα 2.470 χλστ. Το βάρος θα κυμαίνεται από 1.350 έως 1.430 κιλά, ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, ενώ θα υπάρχει ζάντες 18 και 19 ιντσών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!