NEA

Δεν υπάρχει το ταμπλό του Byton M-Byte! [vid]

Με όλη την σημασία της υπερβολής οι Κινέζοι ετοιμάζονται να λανσάρουν ένα ηλεκτρικό με την μεγαλύτερη οθόνη στον κόσμο!

Αν θεωρείτε την οθόνη ενός Tesla υπερβολική τότε τι να πει κανείς για αυτή που έχει το Byton M-Byte, η οποία καταλαμβάνει από άκρη σε άκρη το ταμπλό. Μιλάμε για ένα τεράστιο μόνιτορ (ουσιαστικά αποτελείται από τρία διαφορετικά) με διαγώνιο 48 ίντσες που οι Κινέζοι αποκαλούν Shared Experience Display και τους επιβαίνοντες να προχωρούν σε κάθε ρύθμιση από ένα touchpad με διαγώνιο 8 ίντσες.

Το M-Byte πήρε έγκριση τύπου (στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την τελευταία εκδοχή που θα είναι πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής) και θα ξεκινήσει να πωλείται έτσι όπως το βλέπετε προς τα τέλη του 2019 ξεκινώντας από την αγορά της Κίνας και αργότερα στις ΗΠΑ. Στα άκρα της οθόνης απεικονίζονται και οι πίσω γωνίες θέασης μιας και οι κλασικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες. Το Byton M-Byte κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση CES, όπως έκανε το ντεμπούτο το και πέρυσι.

Το σύστημα πρόωσης του Byton δεν θα διαφέρει και πολύ από του πρωτότυπου που είχε δύο εκδόσεις: την βασική πισωκίνητη με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 272 ίππων και μια τετρακίνητη με δύο μοτέρ και συνδυαστική ισχύ στα 476 άλογα. Από πλευράς αυτονομίας η βασική έκδοση θα έχει αυτονομία για 400 χιλιόμετρα σε κανονικές συνθήκες (σύμφωνα με την Byton), ενώ θα υπάρχουν και μεγαλύτερες μπαταρίες για κίνηση πάνω από 500 χλμ. με μία φόρτιση. Περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!