NEA

Νέος Διευθυντής Marketing στην Kia

H Kia Hellas καλωσορίζει το νέο Διευθυντή Marketing κ. Νάσο Κραββαρίτη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από τις 14 Ιανουαρίου.

Διαθέτει μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε υψηλές διοικητικές θέσεις στην Ευρώπη (Head of CRM Central & South Eastern Europe, BMW) και Μ. Ανατολή (Head of Marketing, Daimler Middle East & Levant). Τελευταία εργάστηκε στο Volkswagen Group Saudi Arabia κατέχοντας τη θέση του Marketing Director της Audi.

O κ. Κραββαρίτης είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το University of Sunderland, UK, καθώς και Pg. Diploma στο Digital Marketing από το Digital Marketing Institute, Ireland.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!