NEASMS

Νέο crossover από την Skoda!

Το νέο μοντέλο της Skoda θα τοποθετείται κάτω από το δημοφιλές Karoq και θα λανσαριστεί από το ερχόμενο φθινόπωρο…

Τον ερχόμενο Μάρτιο στην Γενεύη θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το νέο crossover της Skoda που θα έχει το στιλ ενός SUV με αρκετές επιρροές από το πρωτότυπο Vision X. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την επίσημη teaser εικόνα φαίνεται να έχει διατηρηθεί το μοτίβο των προβολέων όπως και η μάσκα, ενώ λογικά θα υιοθετηθεί και το στιλ του πίσω μέρους (το Vision X το βλέπετε στις φωτογραφίες).

Ταυτόχρονα οι ράγες της οροφής δίνουν ένα SUV αέρα, παρόλο που οι Τσέχοι αναφέρουν το νέο τους μοντέλο ως crossover. Ενδεχομένως επειδή θα έχει σχετικά χαμηλό ύψος όπως και στην περίπτωση του Kia Stonic. Πάντως, θα Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που προσφέρει ένα SUV, όπως οι υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, η καλύτερη θέα προς τα έξω, η πιο άνετη είσοδος και έξοδος και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Την βάση θα αποτελέσει η πλατφόρμα MQB που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων στα Seat Arona και VW T-Roc. Δεδομένη θεωρείται η γκάμα των κινητήρων με τον 1.0 TSI στην βάση, ψηλότερα τον 1.5 TSI Evo και πιθανότατα την έκδοση πετρελαίου 1.6 TDI. Εκτός απροόπτου δεν θα υπάρχει τετρακίνητη έκδοση στην γκάμα, αλλά αργότερα θα ακολουθήσει μία έκδοση 1.5 TGI που θα λειτουργεί κατά βάση με φυσικό αέριο (ίδιο σύστημα CNG με του Seat Arona). Στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί και η ονομασία του νέου μοντέλου της Skoda.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!