NEA

H πρώτη Toyota Supra πουλήθηκε για 2,1 εκ. δολάρια!

Η Supra με τον αριθμό πλαισίου 2020-1 (το 2020 είναι το έτος που ξεκινά η παραγωγή της) θα προσφερθεί στον ιδιοκτήτη της μαζί με μερικά ακόμα αποκλειστικά στοιχεία…

Όπως για παράδειγμα η υπογραφή του προέδρου της Toyota, Akio Toyoda, στο καπάκι του κινητήρα, ενώ η συγκεκριμένη πρώτη και συλλεκτική κατά μία έννοια Supra θα έχει και κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες. Όπως μεταξύ άλλων το σπέσιαλ γκρι χρώμα που βλέπετε και που έρχεται σε μια πολύ όμορφη αντίθεση με τους κόκκινους καθρέπτες και τους μαύρους ματ τροχούς.

Στο εσωτερικό θα κυριαρχεί και πάλι το μαύρο με το κόκκινο, ενώ ο συγκεκριμένος συνδυασμός βαφής θα είναι για αυτή και μόνο την εργοστασιακή Supra που θα έχει φουλ τεχνική υποστήριξη σε track-days, μία στολή κομμένη και ραμμένη για τον οδηγός της και VIP πρόσβαση σε αγώνες και διάφορα events που θα γίνουν στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως η νέα Supra έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Detroit και το ασύλληπτο ποσό των 2,1 εκ. ευρώ θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάτι ανάλογα έγινε και με την Mustang Shelby GT500 που δημοπρατήθηκε επίσης στην ίδια εκδήλωση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!