NEASMS

Ανανέωση για το Renault Twingo!

Το Twingo περνά από το πρώτο του facelift και ανανεώνεται στα σημεία διατηρώντας πάντα τον κουκλίστικο και ευέλικτο χαρακτήρα του…

Ένα από τα πιο ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης (αλλά και τα πιο ιδιαίτερα μιας και κινητήρας/μετάδοση βρίσκονται στο πίσω άξονα) περνά από το αναμενόμενο facelift στα μέσα της ζωής του. Οι αλλαγές αφορούν στους νέους προβολείς και τα πίσω φωτιστικά σώματα που αποκτούν ένα «C» σχήματος περίγραμμα που το ευθυγραμμίζει με το νέο Megane, αλλά και το φρεσκαρισμένο Kadjar.

Ο υποψήφιος πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε νέες βαφές αμαξώματος και συνδυασμούς εξατομίκευσης. Αξιοσημείωτο είναι πως για καλύτερη αεροδυναμική το ύψος του αμαξώματος έχει μειωθεί κατά 10 χλστ. όταν από την πλευρά του οδηγού και πίσω υπάρχει μια μικρή θυρίδα εισαγωγής αέρα για καλύτερη ψύξη του μοτέρ.

Στο εσωτερικό υπάρχουν διάφορες αναβαθμίσεις με νέο σύστημα πολυμέσων, οθόνη αφής 7 ιντσών στις πλούσιες εκδόσεις, νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας, διπλή θύρα USB, μια ποτηροθήκη στην κονσόλα κ.α.

Η γκάμα των κινητήρων δεν έχει αλλάξει (πέρα από τη νέα έκδοση SCe 75) και περιλαμβάνει τους γνωστούς τρικύλινδρους αλλά αναβαθμισμένους κινητήρες SCe (ατμοσφαιρικοί στα 998 κ.εκ.) και TCe (turbo στα 998 κ.εκ.). Οι SCe 65, SCe 75 και TCe 95 (το νούμερο υποδηλώνει και την ισχύ σε άλογα) συνδυάζονται με σαζμάν πέντε σχέσεων ενώ ο ισχυρότερος και με αυτόματο διπλόδισκο EDC με έξι σχέσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!