ΔΙΑΦΟΡΑ

Nissan: Ψηφιακή εκπαίδευση για ηλεκτρικά οχήματα [vid]

Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι παγκόσμιες πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EVs) αυξήθηκαν 23 φορές.

Ενδεικτικά το 37% των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων της Νοτιοανατολικής Ασίας να σκέφτονται τώρα το EV ως την επόμενη αγορά τους. Για να υποστηρίξει ενεργά αυτή την αυξανόμενη ζήτηση, για πληροφορίες σχετικά με τα EVs, η Nissan ξεκίνησε την πρώτη σειρά εκπαιδευτικών τηλεοπτικών σειρών, για να “καταρρίψει” τους μύθους και να ευαισθητοποιήσει περισσότερο το κοινό, σε ότι αφορά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Η σειρά βίντεο τεσσάρων μερών, καλύπτει τη φόρτιση, την εμβέλεια, την οδήγηση και την ιδιοκτησία ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος, αντιμετωπίζοντας έτσι τα πιο συνηθισμένα ερωτήματα, αλλά και τους μύθους σε σχέση με την συγκεκριμένη θεματολογία. Ο Tim Jarvis, Αυστραλός εξερευνητής και περιβαλλοντικός επιστήμονας και η Naya Ehrlich-Adam, ιδιοκτήτρια τη βιώσιμης επιχείρησης τροφίμων Broccoli Revolution στην Μπανγκόκ, συνεργάζονται για να συζητήσουν ερωτήματα σχετικά με τα EVs, βασιζόμενοι στις προσωπικές τους εμπειρίες και προτιμήσεις.

“Σε όλη την περιοχή, ακούμε συνεχώς ότι οι άνθρωποι αγαπούν την ιδέα των EVs, αλλά πολλοί ίσως δεν καταλαβαίνουν πλήρως πώς τα EVs μπορούν να ταιριάξουν στον τρόπο ζωής τους, ή τον τρόπο χρήσης τους”, δήλωσε ο Yutaka Sanada, περιφερειακός ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan για την Ασία και την Ωκεανία. “Ως η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκεύασε ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα μαζικής παραγωγής, με εμπειρία πάνω από 70 χρόνια σε αυτή τη μορφή τεχνολογίας αυτοκινήτου, θέλαμε να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού, σε αυτό το θέμα. Στην κατεύθυνση της προσφοράς, η Nissan μορφοποιεί και μοιράζεται με το κοινό την γνώση της πάνω στην ηλεκτρική κινητικότητα, μέσα από τις αφηγήσεις ανθρώπων που βιώνουν, από πρώτο χέρι, την συγκεκριμένη τεχνολογία.”

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!