NEA

Ford: Νέο pickup κάτω από το Ranger

Φήμες θέλουν την αμερικανική εταιρία να ετοιμάζει ένα νέο μικρό pickup που θα βασίζεται στο πάτωμα του Focus και θα ονομάζεται Courier…

Τα pickup είναι μια ιδιαίτερη όσο και δημοφιλή επιλογή αφού κάνουν σχεδόν τα πάντα και τα τελευταία χρόνια προσφέροντας τις ανέσεις ενός SUV. Για αυτό σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές διαθέτουν πλέον από έναν εκπρόσωπο στην κατηγορία με την Ford να ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο μικρότερο pickup κάτω από το Ranger.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του μικρού pickup η Ford θα επαναφέρει στην πρώτη γραμμή το παραδοσιακό όνομα Courier που στο παρελθόν χρησιμοποιούσε για διάφορα επαγγελματικά της οχήματα.  Πιθανότατα το ίδιο pickup να κυκλοφορήσει και με τα σήματα της VW στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο εταιριών.

Τις φήμες έντειναν δηλώσεις του υψηλά ιστάμενου στελέχους της Ford, o Jim Farley, που είπε πως «…στα επαγγελματικά μας οχήματα θα επενδύσουμε σε οικονομικά πιο προσιτές προτάσεις». Αυτό σημαίνει κατά βάση πως στο μέλλον η πολυεθνική εταιρεία θα παρουσιάσει μικρότερα μοντέλα σε σχέση με αυτά που ήδη έχει».

Την βάση θα αποτελέσει μια επιμηκυμένη εκδοχή του πλαισίου του νέου Focus, με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, τετρακίνησης από το EcoSport και κινητήρες Ecoboost και EcoBlue στα 1,5 και 2,0 λίτρα. Το νέο pickup θα κυκλοφορήσει στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!