NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πράσινο φως για Pick up έκδοση του Dacia Duster

Και όχι, δεν είναι το αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτογραφία… Λογικά όμως θα μοιάζει σε αυτό, οπότε μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση.

Η βασική είδηση είναι ότι η Dacia έχει πάρει την έγκριση από τη μητρική Renault και εντός της χρονιάς θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση του Duster, με καρότσα. Κρίνοντας από τις εκτός δρόμου δυνατότητες και το κόστος κτήσης των υπαρχόντων εκδόσεων, ένα Duster Pick up θα έβρισκε σίγουρα γόνιμο έδαφος να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρίας όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε πολλές ακόμα αγορές.

Σε ο,τι αφορά τώρα το εικονιζόμενο όχημα, αποτελεί μία ειδική έκδοση του Duster η οποία έχει κατασκευαστεί από την Romturingia, ένα τοπικό κατασκευαστή αμαξωμάτων στη Ρουμανία. Αυτή θα βάλει πλάτη και για το επίσημο pick up και, μάλιστα, έχει ήδη αποσαφηνιστεί ότι αυτό θα είναι ένα όχημα δουλειάς και όχι ελευθέρου χρόνου, όπως το SUV. Πιο απλά, αναμείνατε ένα heavy duty pick up, με χαμηλό κόστος κτήσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα το αντικρύσουμε ως μονοκάμπινο, διπλοκάμπινο ή και τα δύο, σε μερικούς μήνες όμως θα μας λυθεί και αυτή η απορία.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!