NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Τυφλός οδηγός στην 5η θέση του Top Gear [vid]

Πριν από έξι χρόνια ο Dr. Amit Patel έχασε ξαφνικά την όραση του, αλλά όχι και το πάθος του για την οδήγηση!

Κάποιο στέλεχος της Toyota στην Βρετανία άκουσε για την περίπτωση του άτυχου γιατρού και σε συνεργασία με το Top Gear φρόντισε να υλοποιήσει ένα από τα όνειρα του Dr. Patel. Να μπει στην λίστα με τους celebrities που έχουν κάνει τους καλύτερους χρόνους στην διαμορφωμένη πίστα του βρετανικού περιοδικού που βρίσκεται στο Dunsfold Aerodrome.

Μάλιστα ο Dr. Patel όχι απλά τα κατάφερε με ένα GT86 (που είχε κάποιες μικρές μετατροπές) αλλά σημείωσε με χρόνο στο 1:46,58 πλασαρίστηκε στην 5η θέση της ειδικής αυτής κατηγορίας! Το μυστικό του γιατρού ήταν πως εκτελούσε με απόλυτη ακρίβεια τις εντολές του εκπαιδευτή Mark Watkins που έχει εμπειρία σε οδηγούς με περιορισμένη ικανότητα όρασης.

Στην περίπτωση του τυφλού Amit του έκανε τρομερή εντύπωση η ηρεμία που είχε πίσω από το τιμόνι. Τα μόνα σίγουρα πάντως είναι πως ο τυφλός γιατρός τα κατάφερε πολύ καλύτερα από άλλους που έχουν και τις πέντε βασικές αισθήσεις, ενώ το άλλο και ίσως το σημαντικότερο είναι πως όταν έχεις θέλησε μπορείς να πετύχεις (σχεδόν) τα πάντα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!