NEA

Το Urban EV θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό Honda!

Οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Γενεύη το ηλεκτρικό Urban EV παραγωγής που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη προς τα τέλη του έτους.

Η εικόνα από το ταμπλό του Urban EV είναι το δεύτερο επίσημο στοιχείο που δίνει η Honda και όπως μπορούμε να διακρίνουμε το σημείο φόρτισης βρίσκεται πάνω από την μάσκα και ο ηλεκτροκινητήρας πιθανότατα στον πίσω άξονα. Στο τιμόνι διακρίνονται διάφοροι διακόπτες, καθώς και ένα μπουτόν εκκίνησης.

Λογικά το Urban EV θα υποστηρίζει φωνητικές εντολές και θα έχει προηγμένο σύστημα infotainment, ενώ ενδεχομένως και να υπάρχουν προαιρετικά κάμερες (όπως στο concept που είχε παρουσιαστεί πέρυσι) που θα αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς καθρέπτες.

Νωρίτερα η Honda έχει δώσει στην δημοσιότητα μια φωτογραφία του Urban EV που παραπέμπει στον άμεσο αντίπαλο του Renault Zoe. To ηλεκτρικό Honda θα έχει πεντάθυρη πρακτικότητα, ρετρό μινιμάλ στιλ, μήκος μικρότερου του Jazz, νέα πλατφόρμα και μπαταρίες για αυτονομία περίπου στα 250 χιλιόμετρα. Υπομονή μέχρι αρχές Μαρτίου…

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!