NEA

Νέο υβριδικό supercar ετοιμάζει η Ferrari [vid]

Μέσα στη χρονιά η ιταλική εταιρία θα παρουσιάσει ένα νέο supercar που θα βασίζεται στην 488 και που θα τοποθετείται πάνω από την 488 Pista!

Κάτι που σημαίνει πως η ισχύς της νέας Ferrari θα βρίσκεται πάνω από τα 720 άλογα. Η είδηση όμως αφορά στο γεγονός πως ο V8 με τον οποίο θα εφοδιάζεται η νέα Ferrari θα είναι υβριδικός. Μέχρι τώρα η χρήση υβριδικής τεχνολογίας περιοριζόταν στα hypercar της εταιρίας, όπως είναι η LaFerrari και οι διάφορες παραλλαγές της.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο CEO της εταιρίας Camilleri ο οποίος ανάφερε πως μέχρι το 2022 το 60% της γκάμας της Ferrari θα έχει και υβριδική έκδοση και σε βάθος χρόνου το 100%. Στην υβριδοποίηση θα περιλαμβάνεται και το SUV της Ferrari (η Purosangue), ενώ μετά το 2022 αναμένεται κάποια στιγμή και η πρώτη ηλεκτρική Ferrari.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι η χρήση του υβριδικού συστήματος πρόωσης και στη Maserati Alfieri, το μοντέλο που θα αντικαταστήσει τις GranCoupe και GranCabrio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!