NEA

Την επόμενη μέρα δείχνει το 508 Peugeot Sport Engineered

Στην Γενεύη οι Γάλλοι θα παρουσιάσουν μία σπορ εκδοχή της υβριδικής τους διάταξης που θα περάσει στα περισσότερα μοντέλα επιδόσεων του ομίλου…

Τα πλάνα του ομίλου PSA για τα ηλεκτροϋβριδικά τα γνωρίζουμε λίγο πολύ μέσα από τα Peugeot 508 & 308 Hybrid και τις σχετικές εκδόσεις Citroen, DS και Opel. Ανάμεσα σε αυτά θα υπάρξουν και σπορ εκδόσεις που θα προσφέρουν εφάμιλλη οδηγική τέρψη και επιδόσεις με βέλτιστη κατανάλωση και χαμηλή εκπομπή ρύπων. Και φυσικά υπό την επιμέλεια της Peugeot Sport Engineered (PSE).

Μία πρώτη ένδειξη αποτελεί το πρωτότυπο plug-in υβριδικό -με εκτιμώμενη συνδυασμένη απόδοση στα 350-400 άλογα- που θα παρουσιάσουν οι Γάλλοι στην Γενεύη. Στον μπροστινό άξονα εδράζεται ένας 1.6 THP βενζίνης 200 ίππων με ηλεκτρικό μοτέρ 110 ίππων όταν στον πίσω άξονα υπάρχει ένας ακόμη ηλεκτροκινητήρας 200 ίππων.

Η μπαταρία 11,8 kWh προσφέρει έως 50 χλμ. ηλεκτροκίνησης. Το 0-100 ολοκληρώνεται σε 4,3 δλ. με περιορισμένη τελική στα 250 χλμ./ώρα και εκπομπή CO2 στα 49 γρ./χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!