ΔΙΑΦΟΡΑ

Συμμετοχή της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε στην Agrothessaly, στη Λάρισα.

Στο περίπτερο B Stand 41, αντιπροσωπεύοντας τα καταξιωμένα τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα SAME / DEUTZ-FAHR, τα άροτρα ER.MO και τα μηχανήματα σποράς MATERMACC, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, συμμετέχει στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, που θα διαρκέσει έως και τις 3 Μαρτίου 2019, στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να ενημερωθούν εμπεριστατωμένα για τα τρακτέρ και τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές των κατασκευαστών SAME / DEUTZ-FAHR, για τα πλέον αποδοτικά άροτρα της ER.MO, αλλά και για τα μηχανήματα σποράς της MATERMACC. Τα συγκεκριμένα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, προσφέρουν την μέγιστη δυνατή ευελιξία με υψηλές παραγωγικές δυνατότητες, καλύπτοντας στο έπακρο τις μεγάλες και μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Στο περίπτερο της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τo νέο τρακτέρ SAME Frutteto CVT, όπως και τη σειρά 5D της DEUTZ-FAHR. Το νέο Frutteto CVT με αδιαβάθμητο αυτόματο σασμάν, επιτρέπει στον χειριστή να εργάζεται σε στενούς χώρους με μεγάλη ευελιξία, χωρίς να θυσιάζεται η παραγωγική ικανότητα.

Σε ότι αφορά τη σειρά 5D των τρακτέρ της DEUTZ-FAHR, αυτή χαρακτηρίζεται από την εκπληκτική ικανότητα εκτέλεσης κάθε λογής αγροτικών εργασιών, ειδικά σε μεσαίου μεγέθους αγροτικές εκτάσεις. Τα τρακτέρ της σειράς 5D, διαθέτουν εντυπωσιακή τεχνολογία, με μια γκάμα τρικύλινδρων κινητήρων FARMotion, που αποδίδουν από 65hp έως 97hp και με κορυφαίες επιδόσεις σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

H συγκεκριμένη έκθεση θέτει νέα δεδομένα για την γεωργία και την κτηνοτροφία, αποτελώντας προϊόν συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo και του Δήμου Λαρισαίων. H Agrothessaly έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς πέρσι υποδέχθηκε ομαδικές επισκέψεις από τη Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ, την Αλβανία και την Τουρκία, αλλά και επισκέπτες από Κύπρο και Ιταλία, προσελκύοντας συνολικά πάνω από 40.000 επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και για τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο του αγροτικού κλάδου και συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, που ενημερώνεται από φορείς του πρωτογενούς τομέα, αλλά και από εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button