NEA

Όλα τα Volvo θα έχουν μικρότερη τελική ταχύτητα!

H σουηδική εταιρία ανακοίνωσε πως από τα μέσα του 2020 και μετά δεν θα διατίθεται κανένα νέο μοντέλο με τελική ταχύτητα πάνω από 180 χλμ./ώρα!

Στόχος της Volvo είναι να διασφαλιστεί η μείωση των μοιραίων τροχαίων ατυχημάτων που οφείλονται σε υπερβολική ταχύτητα. Για αυτό το λόγο από τα μέσα του 2020 θα ξεκινήσει να μπαίνει περιοριστής ταχύτητας σε όλα τα μοντέλα που θα κατασκευάζονται και που ουσιαστικά θα πωλούνται από το 2021.

«Η Volvo είναι ηγέτης στον τομέα της ασφάλειας και πάντα θα είμαστε», δήλωσε ο Håkan Samuelsson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μάρκας. «Λόγω της έρευνάς μας, ξέρουμε πού βρίσκονται οι προβληματικοί τομείς όταν πρόκειται να αποτρέψουμε σοβαρούς τραυματισμούς και θανάτους στα αυτοκίνητά μας. Παρόλο που ο περιορισμός της ταχύτητας δεν είναι η απόλυτη λύση, αξίζει να κάνουμε ότι μπορούμε για να σώσουμε ακόμη και μια ζωή».

Σήμερα η τελική των αυτοκινήτων Volvo που διατίθενται κυμαίνεται από 190 χλμ./ώρα έως 250 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!