NEA

H Piech Automotive παρουσιάζει το Mark Zero Electric GT

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που «τρέχει» ο γιος του Ferdinand Piech σε συνεργασία με ασιατικές εταιρίες…

Το Mark Zero είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο GT με ρετρό διάθεση και πολύ ελκυστικές γραμμές. Το μήκος του φτάνει τα 4,43 μέτρα και στο εσωτερικό υπάρχει διθέσια διάταξη. Το ενδιαφέρον είναι πως η πλατφόρμα του έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να υποδεχτεί οποιοδήποτε σύστημα πρόωσης (συμβατικό, ηλεκτρικό, υβριδικό, κυψέλες καυσίμου).

Τώρα, στην Γενεύη παρουσιάστηκε η ηλεκτρική εκδοχή με τις αερόψυκτες(!) μπαταρίες να προέρχονται από την κορεατική Desten, η οποία κάνει λόγο για σούπερ ταχυφόρτιση (από την κινεζική Qingdao TGOOD Electric) σε λιγότερο από 5 λεπτά και στο 80% της χωρητικότητας.

Η συνολική αυτονομία είναι στα 500 χιλιόμετρα με την συνολική ισχύ στα 612 άλογα. Στον πίσω άξονα υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες και στον μπροστινό ένας ίδιας ισχύος στα 150 kW. Σχετικά με τις επιδόσεις η νεοσύστατη Piech Automotive δίνει τελική στα 250 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!