ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Γιάννης Πετούλης αναλαμβάνει Chief Sales Officer της Europ Assistance

Η Europ Assistance SA ενισχύει συνεχώς την παρουσία της και την οργάνωση της στην Ελλάδα.

O κ. Γιάννης Πετούλης ανέλαβε την θέση του Chief Sales Officer στο υποκατάστημα Ελλάδος της Γαλλικής Ασφαλιστικής Εταιρείας Europ Assistance S.A με ισχύ από 4/3/2019. Διαθέτει πολυετή σημαντική εμπειρία σε γενική διεύθυνση, πωλήσεις, marketing και customer service, έχοντας εργασθεί σε σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες αυτοκινήτου (VOLVO Car Hellas, BMW Hellas, FORD Motor Hellas, Fiat Auto Hellas) και σε εταιρείες Μεσιτείας Ασφαλίσεων, στην Ελληνική αγορά.

Η Europ Assistance SA κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως από το 1963 στον κλάδο της βοήθειας , είναι θυγατρική του Ομίλου Generali με έδρα την Τεργέστη Ιταλίας και έχει παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες στην Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική , Ασία και Αφρική.

Παρέχει υπηρεσίες Βοήθειας για έκτακτες και μη περιπτώσεις, με ενεργή παρουσία στους κλάδους automotive, travel, health, home and family, cyber protection, concierge and CRM μέσω των 24/7 τηλεφωνικών κέντρων της και το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button