NEA

H Alfa Romeo σχεδιάζει ένα ακόμη SUV

To οποίο θα τοποθετείται κάτω από την Tonale και θα βασίζεται στη νέα γενιά Mito. Μπερδευτήκατε;

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν γύρω από την ιταλική εταιρία που πρέπει επιτέλους να πάρει μπροστά και στις μικρότερες κατηγορίες. Για να βάλουμε τα πράγματα στην σειρά η Tonale που παρουσιάστηκε στη Γενεύη έχει πάρει το πράσινο φως για το 2021 και θα τοποθετείται κάτω από την Stelvio.

Οι Ιταλοί ετοιμάζουν και ένα μεγαλύτερο SUV, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι πως θα υπάρξει και ένα βασικό και κάτω από την Tonale.

Αυτό θα έχει ένα πιο crossover χαρακτήρα και θα μπορούσε να είναι ένα κόμπακτ διαστάσεων μοντέλο με πέντε πόρτες που θα καλύψει το κενό της Mito και που θα τοποθετείται απέναντι στα Audi Q2 και Mercedes GLA.

Παράλληλα υπάρχουν και φήμες για μια crossover εκδοχή της νέας γενιάς Giulietta που θα παρουσιαστεί του χρόνου. Αν και με τους Ιταλούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!