NEA

Η Bugatti Chiron δεν θα πρέπει να νιώθει μοναξιά

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας Stephan Winkelmann αναμένεται να δοθεί από την «μαμά» VW το πράσινο φως για μία νέα δεύτερη Bugatti!

Η Bugatti είναι από τις πιο γνωστές αλλά και πιο μονοδιάστατες εταιρίες αφού η γκάμα της περιλαμβάνει μόνο την Chiron (και παλαιότερα την Veyron). Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει από την επόμενη δεκαετία αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρη η έγκριση από το VW Group για ένα crossover (και όχι ένα καθαρό SUV) υψηλών επιδόσεων που θα μπορούσε να τοποθετηθεί πάνω από την Lamborghini Urus ή την επερχόμενη Ferrari Purosangue.

Ο Winkelmann πιέζει με τον τρόπο του προς αυτή την κατεύθυνση δηλώνοντας στο βρετανικό Autocar πως η Bugatti είναι έτοιμη να κατασκευάσει ένα δεύτερο μοντέλο, αλλά η τελική απόφαση δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Αν τελικά δοθεί έγκριση, σύμφωνα με τον ίδιο θα πρέπει να είναι μία γνήσια Bugatti ακόμα και αν είναι σε μία εντελώς διαφορετική κατηγορία, ενώ επισήμανε ότι είναι ανοιχτός στις νέες τεχνολογίες, όπως τα plug-in υβριδικά ή η ηλεκτροκίνηση.

Για να δούμε αν τελικά μετά από πολλά χρόνια συζητήσεων και φημών έφτασε η ώρα να παρθεί η απόφαση από την VW ώστε η Bugatti να αποκτήσει και ένα δεύτερο μοντέλο στην γκάμα της. Άλλωστε τα ταμπού υπάρχουν για να πέφτουν σε μια εποχή που η Lamborghini θα προχωρήσει υβριδικά και η Ferrari θα μπει στα hyper-SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!