ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

VOLVO PERSONAL SERVICE: ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στην συντήρηση των αυτοκινήτων.

Η Volvo πρωτοπορεί στον χώρο του αυτοκινήτου με μία εντελώς νέα προσέγγιση στη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων, στοχεύοντας στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του συνεργείου.

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (6ο χλμ Λαρίσης-Τρικάλων, Λάρισα) αφού πέρασε την σχετική πιστοποίηση της Volvo Cars, είναι το τέταρτο συνεργείο Volvo στην Ελλάδα, (και το πρώτο εκτός Αθηνών),  το οποίο προσφέρει την υπηρεσία αυτή.

Η σουηδική επιχειρηματικότητα έχει παράδοση στην πρωτοπορία και την εφαρμογή πρωτότυπων ιδεών. Εταιρείες όπως η IKEA, η Skype και η Spotify έχουν αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στους τομείς που δραστηριοποιούνται. Τώρα είναι η σειρά της Volvo Cars να επαναπροσδιορίσει την έννοια του service, σε έναν τομέα όπου ο τρόπος δουλειάς έχει παραμείνει πρακτικά ο ίδιος σε σχέση με την δεκαετία του 1950.

Το νέο πρότυπο της Volvo βασίζεται στις μεθόδους εργασίας Lean, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις μοντέρνες βιομηχανίες με στόχο την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση των λαθών. Με το νέο τρόπο εργασίας το συνεργείο μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο αναμονής των πελατών, αυξάνοντας την ικανοποίησή τους.

Ο κάθε πελάτης έχει τον Προσωπικό Μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του. 

Από την στιγμή που ο χρόνος του service έχει μειωθεί, οι πελάτες Volvo της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. δεν χρειάζεται να πηγαινοέρχονται στο συνεργείο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο αυτοκίνητο τους. Αντίθετα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής, διαβάζοντας την εφημερίδα τους ή σερφάροντας στο Internet μέσω του διαθέσιμου δωρεάν Wi-Fi. Η ακόμα καλύτερα μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της έκθεσης και να συζητήσουν τις επιλογές για το επόμενό τους Volvo.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button