NEA

Με 335 άλογα η βασική τετρακύλινδρη Mustang

Χάρη στην έκδοση High Performance και το μοτέρ του Focus RS η Mustang γίνεται ισχυρότερη κατά 45 άλογα.

Το αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο μοτέρ των 2.300 κ.εκ. έχει πολλές αλλαγές, όπως ο νέος στροβιλοσυμπιεστής του turbo, ώστε η ισχύς του να ανέβει στα 335 άλογα. Η ροπή εξακολουθεί να βρίσκεται στα 475 Nm με την Ford να μην ανακοινώνει ακριβώς το χρόνο για το «0-100» αλλά να λέει πως βρίσκεται κάτω από τα 5 δευτερόλεπτα.

Το High Performance Package περιλαμβάνει και αισθητικές επεμβάσεις όπως είναι η σκούρα μάσκα, διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, νέες ζάντες 19’’ με λάστιχα 255/40, πίσω απολήξεις, λογότυπα στα φτερά, ρίγες στο καπό κ.α. Η κατανομή βάρους είναι στο 53/47 (μπροστά/πίσω).

Φυσικά υπάρχουν και άλλα καλούδια όπως είναι το προαιρετικό πίσω μπλοκέ διαφορικό Torsen (η βασική έκδοση έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο), μια μεγαλύτερης διατομής αντιστρεπτική ράβδος, τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά (από το GT V8 5.0), ενισχυμένη ανάρτηση με προαιρετικά μαγνητοροϊκά αμορτισέρ, μεγαλύτερα λάστιχα Pirelli κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!