NEA

Και τετρακίνητη έκδοση για το Hyundai i30N

Το i30N γνωρίζει πολύ μεγάλη ζήτηση και επιτυχία στην ευρωπαϊκή αγορά και για αυτό σύντομα θα λανσαριστεί μια πιο top έκδοση.

H οποία θα έχει στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και φυσικά σύστημα τετρακίνησης ώστε να ανταγωνιστεί ευθέως μοντέλα όπως το VW Golf R. Ήδη κάτι τέτοιο ήταν γνωστό, καιρό τώρα, αφού την άποψη πως οι εκδόσεις “Ν” θα μπορούσαν να είναι και τετρακίνητες την είχε εκφράσει πριν από λίγο καιρό ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτά τα μοντέλα, ο Albert Biermann (πρώην αρχιμηχανικός στο BMW M Division), με το  i30Ν να είναι μάλλον το πρώτο από αυτά.

Ο πίσω άξονας και η τετρακίνηση του Kona ταιριάζουν και στο i30, κάτι που δίνει μία ένδειξη για τα μηχανικά μέρη που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και αφήνουν υπόνοιες για μία “Ν” έκδοση του Kona, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αυστραλία. Αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά θα δούμε έκδοση Ν με αυτόματο κιβώτιο αφού μέχρι τώρα τόσο το i30N όσο και το i30N Fastback είναι με μηχανικά έξι σχέσεων. Στις φωτογραφίες βλέπετε ένα concept που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στο Παρίσι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!